Studiebegeleiding

Wij verzorgen huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de middelbare school. Van de brugklas tot het eindexamenjaar en van VMBO tot VWO: iedereen is welkom. Uw kind krijgt de begeleiding die bij hem of haar past.

Hoe werkt het?

We werken in kleine groepjes. Zo heeft uw kind de ruimte om in rust en concentratie zijn of haar huiswerk te maken. Waar nodig help ik met de planning en geef ik structuur of extra individuele begeleiding. Daardoor krijgt uw kind zelfvertrouwen, en leert hij of zij om zelfstandig en zelfkritisch te werken en plannen. Uw kind deelt het huiswerk en de cijfers met mij, zodat ik alles kan controleren. Zijn er persoonlijke problemen? Dan ga ik in gesprek met uw kind (en u).

Een huiselijke, vertrouwde sfeer

Het is gezellig, de sfeer is huiselijk en vertrouwd. Na school beginnen de kinderen altijd met een glas fris of een kopje thee met wat lekkers erbij. Zo kunnen ze eerst even op adem komen. Daarna gaan we hard aan de slag met het huiswerk. Samen studeren in een positieve sfeer helpt kinderen verder.

Als ouder altijd op de hoogte

Loop gerust even binnen als u vragen heeft of gewoon wilt kijken hoe het gaat. En mocht er iets niet goed gaan, dan meld ik dat direct. Natuurlijk kunt u zelf ook altijd bellen, appen of mailen.