Over mij

Wij vinden het heel leuk om hier te komen door de manier waarop Eveline het aanpakt. Onze cijfers zijn flink omhoog gesprongen!

Naast het leren alleen luistert Eveline echt naar ons. Als wij vinden dat er hier iets moet veranderen of verbeterd moet worden, staat zij daar altijd open voor.

Bij problemen op school kijkt ze altijd samen met ons om een goede oplossing te vinden.

Krista en Eva

Mijn naam is Eveline Eekhof, ik ben moeder van 4 kinderen en al sinds 2007 een gedreven studiebegeleider. Met Eensteen begeleiding help ik kinderen om het beste uit zichzelf te halen.

Mijn visie

Leerlingen moeten zich goed voelen. Wie lekker in zijn vel zit, bereikt meer. En dan komt er vanzelf uit wat er in zit. Ik draag graag een steentje bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. Want we doen het samen met elkaar: het kind, u als ouder, de school en ik.

Mijn ervaring

In het onderwijs ben ik begonnen als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Dit heb ik 7 jaar gedaan. Daarnaast begeleidde ik al regelmatig ouders en kinderen die vastliepen binnen de basisschool, middelbare school of het speciaal onderwijs.

Ik haalde zoveel voldoening uit het begeleiden van kinderen, dat ik besloot om mij hier volledig op te richten vanuit Eensteen begeleiding. Ondertussen bestaan we al ruim 15 jaar. Nu begeleid ik 4 dagen in de week leerlingen uit het voortgezet onderwijs bij het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Het is fijn om te merken dat kinderen en ouders graag bij mij terugkomen.

Specialistische kennis

Als huiswerkbegeleider heb ik me gespecialiseerd in de extra behoeften die sommige kinderen nodig hebben. Dat betekent dat ik ook leerlingen begeleid die met problemen te maken hebben, zoals:

  • dyslexie
  • hoogbegaafdheid
  • ADHD
  • PDD-NOS
  • hoogsensitiviteit
  • faalangst
  • gepest worden
  • spraakproblemen (dysfasie)

Om deze leerlingen goed te kunnen begeleiden, heb ik verschillende cursussen gevolgd over ‘ontwikkelingsstoornissen’.

Jeugdhulp

Sommige ouders zijn al jarenlang bezig om de juiste begeleiding voor hun kind te vinden. Ik help door goed te kijken en luisteren en het kind centraal te stellen. Als er extra zorg nodig is, zoek ik naar oplossingen in de buurt. Wilt u meer weten over deze begeleiding? Kijk dan eens bij jeugdhulp.